веб-страница

I LOVE RIO е портал со уникатен филозофија, за покривање на социјални, културни и историски ткаенина од прекрасниот град на Рио де Жанеиро, Бразил.


Минато на градот, сегашни и потенцијални се прикажани во еден лесен и радосна начин, што ги прави достапни и апелира до жителите, посетители и публика од далеку. Оригинален, позитивни и експанзивна леќа им помага на читателите, смислено се разбере и да се вклучат со мистерии и магијата на кариоките culture.The вебсајт следува пријателска структура, лесен за користење, интуитивен, и визуелно plesant презентирање статии за туризам, култура, музика, гастрономија, начин на живот, ноќен живот, мода, спорт, бизнис, историја, Niteroi и неколку градови низ Рио де Жанеиро state.The текстови се дополнети со прекрасни фотографии од највисок квалитет, и секоја презентација shocases Рио со панорамски длабочина и јасност.


Рио де Жанеиро слики

филозофијата


Со околу 25.000 страници на содржината, I LOVE RIO нуди нова туристичко-културна интерпретација - Во прилог на презентирање на корисни информации за посетителите и туристите, на порталот е дизајниран за да се покаже како секој културен аспект на Рио де Жанеиро дојде да се развие, објаснува како овие места влијае на животот и обичаите на жителите на Рио , и уметничките и културните производство во Рио.

I LOVE RIO обелоденува проекти и иницијативи кои се однесуваат на заштита на природата, за зачувување на животната средина, и нејзино усогласување со регионалниот развој - во прилог на обезбедување директни линкови до разни институции одговорни за овие активности и проекти. Портал широко нагласува почитувањето на природата, како и важноста на заштитата на животната средина пред се.

Дел од I LOVE RIO е посветен на 16 уникатен градови во државата Рио де Жанеиро - за секој од овие градови на веб-страница ја нагласува историјата, природата, локални културни настани и опции храна и сместување; со цел зголемување на интересот на странските туристи за целата држава на Рио де Жанеиро, покрај Капитал.


Види еден од 90 секунди за I LOVE RIO