дистрибуција

рекламирање на веб-сајтот е управувано од страна на три принципи:. бесплатни или спонзорирана дистрибуција, насочени дистрибуција и креативни дистрибуција на содржини и сродни придонеси.


Постојат различни I LOVE RIO производи, од кои некои се бесплатни во точката на потрошувачка и дистрибуција, што значи дека корисниците не треба да плаќаат ништо за да го прочитате богата и информативна историски и културни содржини, и дистрибутерите не треба да плаќаат за да имаат веб-страница на располагање како производ се нудат на клиентите.


Рио де Жанеиро слики

глобална видливост


Дел од стратегијата за дистрибуција на РИО Го сакам вклучува прилагодена планови и развој партнерство на брендови и производи, да ги открие култура и слика Рио де Жанеиро, на национално и на глобално нив

Додека Портал остварува меѓународна видливост и бренд на свеста преку слободни и уникатна содржина претставена во повеќе од 50 јазици, локални придонеси Кариока достигне длабоко во Бразил преку широк спектар на производи за широка потрошувачка.

Заеднички развој на туристички и културни содржини преку интернет и хартија публикации, заедно со производи претставуваат Кариока култура, изгради една врз друга проширување на свеста мулти-производ бренд.


Прилагодена уредувачката содржина спарени со унифициран бренд визуелен идентитет на сите линии на производи, се користи за да се објасни и promoteall придонеси додека ги кадрирање во историја и култура Кариока.


Почнувајќи од тоа да гастрономија фото книги, од козметика за спортска опрема, I LOVE RIO е посветена на откривање на некои од бисерите на Cidade Maravilhosa во уште подалекусежни, иновативни и креативни начини.