Рекламирање и спонзорство

А широк спектар на спонзорство и рекламирање партнерство се на располагање, од едноставни банери за да го дополни текстуални и фотографски содржината на веб страницата, за да мулти-страница функција статии. Други опции вклучуваат полу-страница, со полно-страница и двоен-страница ги прикажува, како и уникатна и иновативна реклама комбинации.

Рио де Жанеиро логоа1

 


Години професионална посветеност резултираше со Портал I LOVE РИО, дело кое открива Рио де Жанеиро, градот и државата, преку илјадници страници на туристички, културни, историски, и социјални информации, заедно со илјадници на ексклузивни фотографии од особена уметничка стандард.


 Рио де Жанеиро логоа2

 


Иновативни структура и дизајн на порталот, никогаш не направиле пред за било кој друг град во светот, е богата со содржина која е лесно да се користи, што резултира со производ на највисоко ниво и вредност за широк спектар на меѓународните читатели.


Рио де Жанеиро логоа3

 


Корисниците може лесно да пристапите на поглавја преку компјутери и таблети, почитување уникатна филозофија на презентација и дизајн, каде што логото, порака и веб-адресата I LOVE RIO се обелоденуваат во повеќе од 50 јазици.


 

Рио де Жанеиро логоа4

 


Доставени на англиски јазик, и директно од Google се преведува на многу јазици од страна на читателот, на порталот се е насочена кон меѓународни корисници, со што на веб-сајтот е вредна алатка за светската презентација на национални и мултинационални брендови низ региони и пазари.


 

Рио де Жанеиро логоа5

 


Базира на филозофијата на ексклузивни рекламирање, на Порталот нуди простор за одреден број на спонзори и учесници. А бренд партнер е јасно прикажани на секоја од стотиците страници на содржината и слики од спонзорирана глава.


 

Рио де Жанеиро логоа6

 


Рекламирање стапки се разликуваат, исто така, во согласност со нивото на позитивни вклучување во процесот на глобалната животна средина на спонзорот, гледајќи дека една од целите на I LOVE RIO дава разлика на оние кои се направи разлика во светот.


 

Рио де Жанеиро логоа7

 


Спонзори кои делат I LOVE визија РИО, и поддршка на одржливиот економски развој или позитивни социјални придонеси, добиваат посебни стапки и разгледување. I LOVE Рио: добро за сите.