Фото-Галерија

  • прикажи ги сите
  • ЖИВОТОТ
  • ПРИРОДАТА
  • СПОРТ
  • КУЛТУРА

ексклузивни - висока крај - извонредно


ексклузивни

Слики се наоѓаат во & nbsp; I LOVE RIO се сосема уникатен, а не може да се најде во било која друга публикација. Агли, осветлување, предмети и составот се специјално избрани за да се осигура дека секоја фотографија е специфичен и доловува еден аспект на градот во освежувачки светлината.

висока крај

Држава на уметноста опрема се користи во текот на процесот, да се осигура дека секоја слика е од највисок квалитет. Нема ќошиња се сечат во обезбедувањето дека овие алатки се на располагање на гостите одлично движење фаќање, боја и карактеристичен убавина на ефемерните моменти.

извонредно

Потпора за фотографски филозофија на & nbsp; јас ЉУБОВ Рио е желба да се фати на интеракцијата меѓу луѓето и простори. Место и лично искуство се неразделно поврзани, изложување на големо влијание на тој неверојатни пејзажи Рио и урбаните чуда имаме за жителите и посетителите.